Planlöst surfande

Hej Bloggen!

Sitter i soffan och upptäcker att jag har surfat planlöst i 2 timmar. Två timmar av mitt liv har gått till någonting som jag inte har någon behållning av. Lyssnar på stormen utanför och tittar ut på mörkret. Idag var en sån sär typisk mörk dag. Solens varma sommarstrålar och de ljumma sommarkvällarna med vin på Saras balkong är inte mer än ett minne blott. Ett mycket vackert minne dock. Julen är i antågande, ljuset mitt i mörkret. men först hoppas jag att ett annat ljus kommer; nämligen snön. Man växer aldrig bort från den första snöns tjusning. Det gnistrande vita täcket som ligger på marken. Väcker minnen, längtan, forna tiders härliga dagar. Men även kalla, mörka, blåsiga dagar och frusna fossingar. En längtan efter skidor och varm choklad. En förhoppning om en annalkande vår som sakteligen blir till sommar. Och nya vinkvällar på Saras balkong.
Jobbet rullar på. Det känns lite konstigt att man ändå vet var man ska befinna sig mån-fre 8-17. At the office. 40 timmar av min vecka är bunden tid. Dags att acceptera det faktum att det är såhär det är meningen att det ska vara. Samhället ska rulla och det rullar inte av sig själv. Ekorrhjulet gotta go. Och ska man ändå hjälpa till att springa i det, så gör jag det med glädje genom det jag gör nu. Jobbcoachning är jätteintressant och roligt! Och rekrytering. Jag vet inte vad annars jag vill göra faktiskt. Det känns på något sätt som att jag har mitt drömjobb till låns. Bäst att förvalta det väl.
Idag målade jag mina naglar med ett ESSIE nagellack som jag fick av kära syster som hon inhandlade i USA för 2 år sen. Företag idag har ju dresscodes, och det har även vi. Jag undrar om vi har en "nailcode"? Om det fanns, tror jag att det skulle stå "fransk manikyr" på den.
Tusen kramar

RSS 2.0