Årets listan

Årets syssla: plugg och jobb
Årets framgång: vikariat, magisterexamen
Årets finaste stund: Bland annat de bröllop jag varit på. Alla magic moments som jag har samlat i hjärtart. Underbara solnedgångar.
Årets onödigaste räkning: Fortfarande TV-avgiften
Årets tristaste: hittade inga åkerbär.
Årets mest uppskjutna sak: Plantera om blommorna
Årets största globala grej: Svinis
Årets tv-upplevelse: Gossip Girl
Årets inflation: Spikmattor
Årets mest imponerande: Jag köpte träningskort
Årets trevligaste: Alla trevliga stunder med trevliga människor
Årets internet 1: facebook
Årets internet 2: portal.student.ltu.se
Årets internet 3: bloggtoppen.se
Årets bästa tv-kanal: tv3, tv4 och kanal 5
Årets resa: USA resan
Årets roligaste: USA resan, alla trevliga festligheter, examen, vikariat
Årets sportsliga besvikelse: Tiger Woods
Årets plats: Home is where my heart is
Årets mysterium: var tog jobben vägen?
Årets mest spelade låt: Bruce Springsteen
Årets hemlighet: Jossans återkomst som jag inte fick säga till någon förrän hon kom
Årets konstigaste: Vet inte
Årets bästa inlägg på denna blogg enligt mig:

http://publishme.se/12915/entries/article/23969160/
Årets viktigaste förändring: Vi bytte bil

Årets film: hm

Årets bok: oj minns inte

Årets lärdom: Fånga dagen
Årets spel: Gurka
Årets ångest: Var är jobben?
Årets ångest 2: jobb
Årets ångest 3: examen?
Årets YES!!!: Examen! Vikariat
Årets känsla: glädje och sorg
Årets nyhet: Jobbet
Årets massmediala händelse: Svinis
Årets intresse: Fotografering
Årets fest: Nyårsfesten var riktigt rolig

Årets julklapp: Pengar, spikmatta, dammsugare, varma vantar :)

Årets tråkiga: det finns


Årskrönika

Jag tycker det är dags att upprätta en liten sammanställning av året som passerat. Vad har hänt? Höll jag min nyårsplanering? Låt oss börja från början.
Januari: En månad som gick i uppsatsens tecken. Opponerade på min magisteruppsats i mitten av jan. Hr började jag även en supportteknikerutbildning som pågick typ 5 veckor på kvällstid mån - fre 16-22. Jag började även läsa personaladministrationskurser och ledarskapspsykologi. Det var pretty much det som hände i januari.
Februari: Även här upptogs mesta delen av tiden av utbildning och studier. En massa arbeten skulle skrivas.
Mars: Uppsatsen blev äntligen färdig och slutligen godkänd. Nya kurser började och jag jobbade lite som supporttekniker. Jag fick veta att jag får sommarjobb på samordningen, vilket jag var superglad för! I slutet av månaden reste vi till USA, Washington, Atlantic City och New York. En fantastiskt rolig resa som jag vill göra om!
April: Här var det påsklov, som vi firade uppe i Gällivare, tillsammans med Richards mor och släkt. Mycket trevligt. Sedan var det studier och hårdplugg. Seminarier och arbeten avlöste varandra.
Maj: Våren kom till sist. Det sista med skolan gjordes. Den 23 maj hade jag avslutningsfestligheter för min examen. Hade inte fått allting rättat ännu så det var lite nervöst. Alla mina underbara närmaste var med mig på den efterföljande buffén hos mor och far. Jag började introduktion på sommarjobbet. Åkte Camaro med Emil och Linnéa. Sophia skaffade boyfriend.
Juni: Sommarjobbade. Firade midsommar hos Emil och Linnéa. Min kusin Jaakko kom till Sverige och var med oss någon vecka.
Juli: Ljusa sommarnätter, med vin på Saras balkong. Jag skulle jobba morgonen efter. Vår tripp till färjan med Strawberry Daiquiris och 1000 bilder. Skärgårdsvandring med Helén och Matrtin. Träffade en massa goda vänner från när och fjärran på middagar.
Augusti: Jag fick mitt examensbevis! Fil. mag i Psykologi. Jag och Richard åkte till Hemavan och gick upp på Sytertoppen och vandrade och sov i tält. Sommarlov.
September: 5 september gifte sig Erik och Annelie i Göteborg. Det blev en väldigt trevlig Göteborgsresa, med Liseberg, jag åkte fritt fall och bergodalbanan :) Umgicks med trevliga människor. Eila och familjen, och morfar och Ritva kom till Sverige och hälsade på, vi gick på utställning på Kulturens hus för 200 år sedan kriget 1808 - 1809. Far fyllde 60 år den 21 september. Vi överraskade honom genom att ta med honom till Waldorf på middag. Kvällen avslutades hos mor och far med tårta. Denna månad sökte jag jobb samt läste Förhandling på LTU. Hade en jättebra grupp!
Oktober: Var på arbetsintervju för ett jobb som kandidatansvarig på SC den 1 oktober. Jag fick jobbet! Började den 7 oktober. Lars fyllde 50 år. Jossan kom upp och överraskade alla (utom mig för jag visste om det men fick inte säga något) till Lars 50 års kalas.
November: Anni fyllde år och bjöd på massa fika. Jag jobbade med jobbcoachning. Var till Umeå en sväng på intervjuteknik. Vi rekryterade Sara som började som jobbcoach. Jag köpte slalomutrustning. Vi åkte till Kåbdalis. Jag åkte tre åk. :)
December: Jag fyllde år. Vi var till Umeå på möte och julbord. Jag fyllde 24 år. Vi hade julfest på Luleåkontoret som slutade på Heroes. Otippat. Vi firade jul först med mor och far den 22 dec, sedan hos Richard mormor den 23 dec, och i Bjurs med alla Bjurssläktningar till Richard på julafton. Sedan hade vi en julmiddag för Helén och Martin den 26. Jag och Jossan var ut med Sara och Tomi den 26 dec. Höll mina två första anställningsintervjuer på mellandagarna. På nyårsafton var vi bjudna till Jokkmokk på bröllopsfest, Liv och Peter gifte sig. En underbart rolig bröllops och nyårsfest!
Om jag höll min nyårsplanering, som var att föra dagbok över vad jag gjort? det började bra, men sedan blev det inte att jag skrev varje dag. Utan mer sporadiskt. Nu har vi ett nytt år och ett nytt decennium. 2010. Jag ska i alla fall börja träna mer, planera in träningen som en vardaglig sak. Och fortsätta att skriva anteckningar över vad jag gör om dagarna.

RSS 2.0